VERZENDEN & RETOURNEREN

1. VERZENDEN

Klein Konijntje Family Boutique werkt samen met PostNl.

U ontvang een mail met de track & trace code om te zending te kunnen volgen als u pakket binnenkomt bij het sorteercentrum van PostNL.

Als u bent niet thuis dan bezorgt PostNL het pakket bij de buren. Mislukt. U kun tot 22.00 op de dag van de eerste bezorgpoging een nieuwe tijdstip en andere locatie voor de bezorging aan PostNL doorgeven. Anders komt PostNL de volgende werkdag weer bij u langs. Na twee keer missen bewaart PostNL u pakket een week op het dichtsbijzijnde PostNL kantoor.

Wanneer u het pakket niet ontvangst, dan retourneert PostNL de bestelling naar ons. Opnieuw verzenden het zijn nieuwe verzendenkosten die u moet betalen.

2. LEVERTIJDEN

Bestellingen geplaatst en betaald voor 16.00 uur worden dezelfde dag door ons verstuurd. Bestellingen na 16.00 geplaatst en betaald worden de volgende dag verstuurd. Op de ochtend van de levering informeert PostNL u over de verwachte levertijd.

3. VERZENDKOSTEN

Pakketpost : meer dan 60€ NL – gratis, 70€ BL – gratis

Pakketpost: minder dan 60€ NL – 4,95€, BL – 8,95€

4. AFLEVEREN VAN BESTELLING OP HET DOOR U OPGEGEVEN ADRES

U kunt jouw bestelling op ander adres af laten leveren bijvoorbeeld op u werk. Het afleveradres en bezorgdatum kun u angeven in het afrekenscherm.

5. VERZENDING OP HET WEEKEND EN OP FEESTDAGEN

We verzenden geen bestellingen op het weekend en op feestdagen.

Week      Aanbieddatum                                                              Bezorgdatum

17            za 25 april                                                                      di 28 april

zo 26 april                                                                      di 28 april

18          Koningsdag ma 27 april – gesloten

di 28 april                                                                       wo 29 april

19         ma 4 mei                                                                          wo 6 mei

Bevrijdingsdag di 5 mei – gesloten

 

 

6. RETOURNEREN

Tot 14 dagen na ontvangst hebt u het recht om u bestelling aan te melden als retour. Vanaf dit moment hebt u nog eens 14 dagen de tijd om het product of de producten naar ons retour te sturen. Meldt u retourzending van te voren aan door een mailtje te sturen naar info@kleinkonijntje.nl met daarin de artikelen die retour komen en het ordernummer. Niet verplicht, maar we vinden het altijd fijn om te weten wat de reden van retour is. Retourzendingen die van te voren niet aangemeld zijn kunnen we helaas niet in behandeling nemen. U ontvangt van ons een bevestiging dat u retourzending is aangemeld. U kunt hier download het retourformulier. Verpak de ongebruikte/onbeschadigde artikelen in de originele envelop of verzenddoos. Gebruik nooit de omdoos van het artikel als verzenddoos. Stuur het artikel inclusief retourformulier voldoende gefrankeerd naar het retouradres. De verzendkosten voor retourzending zijn voor eigen rekening. Als wij de zending correct ontvangen hebben krijgt u van ons een bevestiging inclusief creditnota. Het verschuldigde bedrag zal binnen 14 dagen na aanmelding van u retour teruggestort worden. Als u hebt Klarna Achteraf Betalen gekozen indien u nog niet betaald hebt, wordt de factuur aangepast of komt deze te vervallen. Hebt u al betaald, dan wordt het bedrag teruggestort door Klarna Achteraf Betalen.

Retouradres: Klein Konijntje Family Boutique, Bakkerstraat 57, 1825CN Alkmaar

HERROEPING_FORMULIER_KleinKonijntje